elektromos-konvektor-Sirio-Radialight-2

 

A digitális, elektromos konvektorok új generációja a SIRIO új módot kínál az otthona fűtéséhez. Modern design és letisztult vonalak jellemzik a SIRIO konvektort. Ideális alacsony fogyasztású konvektor, amely gyors és személyre szabott fűtést biztosít a szobáihoz, ugyanakkor egyedülálló és magas színvonalú lakberendezést nyújt.

A belső alumínium mag a “természetes konvekció” -val melegíti a helyiséget, azaz ventilátorok vagy motorok használata nélkül. Nem keveri fel a port, a hőt gyorsan és homogén módon elosztja a környezetbe. Az integrált digitális termosztátnak köszönhetően a SIRIO minimális energiafelhasználással tartja a beállított hőmérsékletet.

Heti programozás, nyitott ablak érzékelő és LED kijelző: mindent úgy terveztek, hogy gyors hőmérséklet-emelkedés és maximális energiamegtakarítás érhető el.
A SIRIO konvektorok könnyűek és egyszerűen telepíthetők, köszönhetően a teljes készletnek amely minden termékhez tartozik. Kevesebb, mint 15 perc alatt élvezheti a SIRIO meleg ölelését.

A SIRIO a “Natural Convection” használatával melegíti otthonát: a hideg levegő áthalad az alsó rácson, felmelegszik és a felső rácson jön ki. Így teljes biztonságban és csendben képes felmelegíteni otthonát, köszönhetően a ventilátorok és a mozgó mechanikus alkatrészek hiányának. A digitális termosztát lehetővé teszi a kívánt hőmérsékleti szint pontos beállítását, elkerülve a hirtelen hőcserét és az energiafogyasztás automatikus módosítását, ha a szobahőmérséklet eléri a beállított komfortszintet.

 

Az új SIRIO LED kijelző lehetővé teszi a konvektor praktikus és intuitív használatát.

elektromos-konvektor-kezelopanel-Sirio-Radialight

 

1 LCD kijelző – 2 Üzemmód beállítás – 3 Funkció beállítás – 4 fel / le nyilak – 5 Készenléti állapot
A SIRIO állítható digitális termosztáttal rendelkezik, amely lehetővé teszi a helyiség hőmérsékletének 0,5 ° C pontossággal történő vezérlését.

Válasszon 5 fűtési mód közül: Komfort, Komfort -1 ° C, Comfort -2 ° C, Eco – 3.5 ° C és Fagyásgátló üzemmód.
Továbbá, a Napi és Heti Hőmérséklet Programozásnak és az “Open Window Detection”-nek köszönhetően (nyitott ablak érzékelés) a SIRIO lehetővé teszi, hogy működését a napi rutinhoz igazítsa, ami még tovább csökkenti az energiafogyasztást.

A SIRIO elektromos konvektorok 4 különböző modellben érhetők el: 500W, 1000W, 1500W és 2000W.

Jellemzők:

 • Digitális vezérlőrendszer
 • Vékony és elegáns design – csak 10,2 cm vastag és gyors és egyenletes hőleadás
 • LCD kijelző háttérvilágítással
 • Csendes működés: nincs mozgó mechanikai alkatrész (nincs ventilátor vagy motor)
 • Energiatakarékos technológia fogyasztás optimalizálással
 • Napi és heti programozás
 • Nyitott ablak érzékelés
 • Gyerekzár
 • Könnyű és gyors telepítés a beépített szerelési készletnek köszönhetően
 • Opcionális kerekes tartóláb a SIRIO hordozhatóvá tételéhez
 • IP24 víz elleni védelem, ideális nedves helyiségekbe történő beépítéshez
elektromos-konvektor-Sirio-Radialight elektromos-konvektor-oldal-Sirio-Radialight elektromos-konvektor-hatlap-Sirio-Radialight elektromos-konvektor-Sirio-Radialight-1 elektromos-konvektor-vezerles-Sirio-Radialight elektromos-konvektor-falon-Sirio-Radialight