Jellemző alkalmazások az üvegházakban, farmházakban, autómosókban, tejfeldolgozókban, bőrgyárban, kompresszorházakban.

A ventilátor ellenáll a nedvességnek, a hőnek és a hidegnek. Kifejezetten erősen korrozív vagy koptató anyagokat tartalmazó környezeti működésre tervezték.
A felhasználó felelőssége, hogy megfelelő motort igényeljen, hogy megfeleljen a helyi előírásoknak jogszabályokat. Ez kapcsolódhat a telepítés magasságához. Az ügyfél köteles ellenőrizni a helyi előírások betartását jogszabályokat, és szükség esetén megfelelő rácsot igényelnek.
További információért olvassa el a használati és karbantartási kézikönyvet.

 

KUES_ventilator

Műszaki adatok:

KUES_ventilator_data

Szellőztetési megoldások:

ES-sorozat_rajz

Termék információ:

1.) A ventilátor lapát szerkezete sajátos „x” alakú, hogy nagyobb szilárdságot biztosítson és csökkentse a vibrációt. Háromszög alakú profilcsőből készül a nagyobb szilárdság érdekében.

2.) Rozsdamentes acél lapát. Nagyon ellenáll a korróziónak, a lapátok sokkal tovább tartanak, mint a horganyzott lapátok.

3.) Centrifugális nyitórendszer. Szabadalmaztatott, az ideális megoldás a nyitásra és további segítség nélkül zárja be a redőnyt, elektromos eszközök használata nélkül.

4.) Dupla csapágy. A jobb egyensúly érdekében a ventilátor egy csapágy helyett két csapágyat tartalmaz. A két csapágyat egy távtartó választja el egymástól.

5.) A moplen Venturi terelő nagyon erős, és könnyű szerelést és karbantartást biztosít. Könnyen tisztítható, nincs korróziónak kitéve.

Katalógus letöltése: itt

1.

X-SUPPORT

2.

ES-lapat

3.

ES-zsalu

4.

DOUBLE-BEARING
Nagynyomasu ventilator

5.

MOPLEN-NOZZLE